Πρόσφατες Δράσεις

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα

Στο πλαίσιο των ανωτέρω, θα υποστηριχθούν εξατομικευμένα 13.400 εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, που βρίσκονται σε επισφαλή θέση εργασίας (εγκλωβισμένοι), μέσω παροχής υπηρεσιών συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων με το σύστημα επιταγών (voucher).

Περισσότερα...

Έναρξη Προγράμματος "Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα για 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης"

 

facebook diafimisi 7-3-19

 

Περισσότερα...

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Ο σχεδιασμός της Μικροδιδασκαλίας

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Ο σχεδιασμός της Μικροδιδασκαλίας

 

Το ΑΚΕΘ δίνει την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το σύγγραμμα του καθηγητή κ. Γιώργου Ασπρίδη με τίτλο ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Ο σχεδιασμός της Μικροδιδασκαλίας.

Περισσότερα...

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 8ΜΗΝΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Έναρξη Προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας»

Περισσότερα...

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας διοργανώνει Σεμινάριο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR - General Data Protection Regulation) Στο σεμινάριο αυτό παρουσιάζονται οι έννοιες, οι αρχές και οι απαιτήσεις συμμόρφωσης του νέου Γενικού Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΑΚΕΘ στο τηλ: 2431024697 

Prostasia prosopikon dedomenon

Περισσότερα...

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Περισσότερα...

Δωρεάν Εργαστήριο Ρομποτικής στα Τρίκαλα για παιδιά

Εργαστήριο γνωριμίας για παιδιά, χωρίς προηγούμενη εμπειρία, με τη Ρομποτική. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία: να γνωρίσουν την συναρπαστική Εκπαιδευτική Ρομποτική, τη σύνδεσή της με τις Θετικές Επιστήμες (STEM), και να μάθουν να προγραμματίζουν τα robots που κατασκευάζουν!

40848452 1743579092420104 6375801233478778880 o

Περισσότερα...

Νέο πρόγραμμα για ανέργους 18-24 ετών στον τομέα του εξαγωγικού εμπορίου

Νέο πρόγραμμα για ανέργους 18-24 ετών στον τομέα του εξαγωγικού εμπορίου. Αιτήσεις έως 16/04/2018.

Περισσότερα...