Πρόσφατες Δράσεις

2η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ "TUTORBOT FOR VET"

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την 2η εταιρική συνάντηση του σχεδίου Tutorbot for Vet που πραγματοποιήθηκε 8-9 Απριλίου στο Μονς του Βελγίου στην οποία συμμετείχε ως εταίρος το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Περισσότερα...

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα

Στο πλαίσιο των ανωτέρω, θα υποστηριχθούν εξατομικευμένα 13.400 εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, που βρίσκονται σε επισφαλή θέση εργασίας (εγκλωβισμένοι), μέσω παροχής υπηρεσιών συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων με το σύστημα επιταγών (voucher).

Περισσότερα...

Έναρξη Προγράμματος "Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα για 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης"

 

facebook diafimisi 7-3-19

 

Περισσότερα...

Νέο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα του ΑΚΕΘ - "TutorBot for VET"

Logo TUTORBOT colorsubtitle

 

Η πρόοδος της τεχνολογίας στον σύγχρονο κόσμο έχει αλλάξει δραματικά τον τρόπο με τον οποίο ζούμε την καθημερινή μας ζωή, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών μάθησης. Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το 37% του εργατικού δυναμικού της ΕΕ διαθέτει χαμηλές ψηφιακές δεξιότητες ή καμία και μόνον το 20-25% διδάσκεται από εκπαιδευτικούς που είναι σίγουροι στη χρήση τεχνολογίας στην τάξη. Στις αρχές του 2018, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε ένα σχέδιο δράσης για την ψηφιακή εκπαίδευση, το οποίο περιλαμβάνει 11 πρωτοβουλίες για τη στήριξη της χρήσης τεχνολογιών και της ανάπτυξης ψηφιακών ικανοτήτων στην εκπαίδευση. Μια από τις κύριες δράσεις της επικεντρώνεται στην υποστήριξη της ψηφιακής ετοιμότητας των γενικών και επαγγελματικών σχολείων ενισχύοντας την ψηφιακή τους ικανότητα.
 

Περισσότερα...

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Ο σχεδιασμός της Μικροδιδασκαλίας

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Ο σχεδιασμός της Μικροδιδασκαλίας

 

Το ΑΚΕΘ δίνει την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το σύγγραμμα του καθηγητή κ. Γιώργου Ασπρίδη με τίτλο ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Ο σχεδιασμός της Μικροδιδασκαλίας.

Περισσότερα...

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 8ΜΗΝΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Έναρξη Προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας»

Περισσότερα...

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας διοργανώνει Σεμινάριο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR - General Data Protection Regulation) Στο σεμινάριο αυτό παρουσιάζονται οι έννοιες, οι αρχές και οι απαιτήσεις συμμόρφωσης του νέου Γενικού Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΑΚΕΘ στο τηλ: 2431024697 

Prostasia prosopikon dedomenon

Περισσότερα...

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Περισσότερα...