Πρόσφατες Δράσεις

Νέο πρόγραμμα για ανέργους 18-24 ετών στον τομέα του εξαγωγικού εμπορίου

Νέο πρόγραμμα για ανέργους 18-24 ετών στον τομέα του εξαγωγικού εμπορίου. Αιτήσεις έως 16/04/2018.

Περισσότερα...

Συμμετοχή των ΑΚΕΘ και Μουσικού Σχολείου στην 2η συνάντηση του προγράμματος En.Ga.G.E​.​

Συμμετοχή του ΑΚΕΘ και του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων στην δεύτερη εταιρική συνάντηση και στη δραστηριότητα κατάρτισης/διδασκαλίας του Ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο “EntrepreneurialGames  forGrowingEuropeans - En.Ga.G.E 

 

Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας και το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων συνδιοργάνωσαν και συμμετείχαν τόσο στην δεύτερη εταιρική συνάντηση (08-09-02/2018) όσο και στην πρώτη Διεθνική Δραστηριότητα Κατάρτισης/Διδασκαλίας και Μάθησης/LTTA (05-11-02/2018) του Ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «Entrepreneurial Games for Growing Europeans - EN.GA.G.E» που πραγματοποιήθηκαν στα Τρίκαλα.

Περισσότερα...

Συμμετοχή του ΑΚΕΘ στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο MoodleMoot

moodlemoot-logo.png

Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας συμμετείχε ενεργά στο MoodleMoot Greece 2017, στο πρώτο πανελλήνιο συνέδριο για το Moodle στην Ελλάδα. Το συνέδριο διοργανώθηκε από το ΤΕΙ Αθήνας, το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, τον οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών καθώς και την εταιρεία WideServices (MoodlePartner). Σκοπός του συνεδρίου ήταν η προώθηση ενός γόνιμου και δημιουργικού διαλόγου στην εκπαιδευτική κοινότητα για τη χρήση του Moodle, η ανάδειξη καλώς πρακτικών χρήσης του στην Ελλάδα, καθώς και η παρουσίαση καινοτόμων χρήσεων λειτουργιών του Moodleστην Ελλάδα και διεθνώς.

Περισσότερα...

Αρχική συνάντηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο “EN.GA.G.E “

ngage-logo-transparent

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή του ΑΚΕΘ στην αρχική εταιρική συνάντηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο “ Entrepreneurial Games for Growing Europeans - EN.GA.G.E “


Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας συμμετείχε (24 -25 Οκτωβρίου 2017) στην αρχική εταιρική συνάντηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «Entrepreneurial Games for Growing Europeans - EN.GA.G.E» που έχει εγκριθεί στο πλαίσιο του ERASMUS+ και συγκεκριμένα της δράσης ΚΑ2 – Στρατηγικές Συμπράξεις. Η εταιρική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της σχολικής μονάδας Instituto Comprensivo Statate Panicale Piegaro Paciano (που αποτελεί και τον συντονιστή του σχεδίου)στην πόλη Tavernelle της Ιταλίας.

Περισσότερα...

ΑΚΕΘ - ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Εκπαίδευση από απόσταση με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Πρότυπη κατάρτιση σε πρακτικά θέματα από έμπειρους γεωπόνους.

Πρακτικές λύσεις σε προβλήματα γεωπονίας, με βεβαίωση κατάρτισης για όσους ολοκληρώσουν το πρόγραμμα.

Περισσότερα...

ΤΕΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΙΒΜ+

ΤΕΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΙΒΜ+” Innovative Training and New Business Opportunities in the Energy Market” ΣΤΟ BADAJOZ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος IBM+ -Innovative Training and New Business Opportunities in the Energy Market- που έχει εγκριθεί και χρηματοδοτείται από την Εθνική Μονάδα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Ισπανίας μέσω του ERASMUS+, πραγματοποιήθηκε από 28 έως 29 Αυγούστου 2017 στην πόλη Badajozτης Ισπανίας και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού και Επιστημονικού Πάρκου της Extremadura (FUNDECYT) η τελική εταιρική συνάντηση και το θεματικό σεμινάριο του προγράμματος.

Περισσότερα...

Προσωρινά αποτελέσματα για 24.251 προσλήψεις σε δήμους από τον ΟΑΕΔ

Εκτός λειτουργίας είναι η ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ από χθες το απόγευμα, όπου και αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 24.251 θέσεις εργασίας σε όλους τους Δήμους της χώρας. Όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, όσοι προσπαθούν να μπουν τις τελευταίες ώρες βλέπουν στην οθόνη τους το μήνυμα: «Η σελίδα του κεντρικού υπολογιστή www.oaed.gr δεν λειτουργεί». Ακόμα όμως και αν κάποιος μπει στην ιστοσελίδα, είναι σχεδόν αδύνατον να μπορέσει να κατεβάσει τους πίνακες με τα αποτελέσματα.

Περισσότερα...

4η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΙΒΜ+ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος IBM+ -Innovative Training and New Business Opportunities in the Energy Market- που έχει εγκριθεί και χρηματοδοτείται από την Εθνική Μονάδα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Ισπανίας στα πλαίσια του ERASMUS+, πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου (UEL-UniversityofEastLondon) από 09 έως 11 Ιανουαρίου 2017 η τέταρτη συνάντηση των εταίρων του προγράμματος.

Περισσότερα...