Πρόσφατες Δράσεις

Προσωρινά αποτελέσματα για 24.251 προσλήψεις σε δήμους από τον ΟΑΕΔ

Εκτός λειτουργίας είναι η ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ από χθες το απόγευμα, όπου και αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 24.251 θέσεις εργασίας σε όλους τους Δήμους της χώρας. Όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, όσοι προσπαθούν να μπουν τις τελευταίες ώρες βλέπουν στην οθόνη τους το μήνυμα: «Η σελίδα του κεντρικού υπολογιστή www.oaed.gr δεν λειτουργεί». Ακόμα όμως και αν κάποιος μπει στην ιστοσελίδα, είναι σχεδόν αδύνατον να μπορέσει να κατεβάσει τους πίνακες με τα αποτελέσματα.

Περισσότερα...

4η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΙΒΜ+ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος IBM+ -Innovative Training and New Business Opportunities in the Energy Market- που έχει εγκριθεί και χρηματοδοτείται από την Εθνική Μονάδα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Ισπανίας στα πλαίσια του ERASMUS+, πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου (UEL-UniversityofEastLondon) από 09 έως 11 Ιανουαρίου 2017 η τέταρτη συνάντηση των εταίρων του προγράμματος.

Περισσότερα...

Σεμινάρια για συμμετοχή στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ για εκπαιδευτές ενηλίκων

Το ΚΕΚ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ διοργανώνει σε Πανελλαδικό επίπεδο σεμινάρια 105 ωρών για τη συμμετοχή όλων των πτυχιούχων ΑΕΙ-ΤΕΙ σε Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

Περισσότερα...

We M@ke It H@ppen - Πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνάντηση του σχεδίου

we make it happen logoΣτις 9-12 Δεκεμβρίου 2016, στο ΑΚΕΘ διεξήχθηκε η εναρκτήρια συνάντηση του σχεδίου «WeM@keItH@ppen» με κωδικό «2016-1-TR01-KA203-034482», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης ΚΑ203 (HigherEducation)του προγράμματος Erasmus+, και στόχος του είναι να δημιουργήσει “μονοπάτια μάθησης” (ShortLearningPaths – SLPs) για την ενσωμάτωση εργαλείων WEB 2.0 σε pre-service και in-servicetraining.

Περισσότερα...

WeM@keItH@ppen - Μια ακόμη συνεργασία του ΑΚΕΘ με την Τουρκία

we make it happen logoΓια πρώτη φορά το ΑΚΕΘ επιλέχτηκε να συμμετάσχει ως εταίρος σε σχέδιο που αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το σχέδιο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ203 (HigherEducation), και στόχος του είναι να δημιουργήσει “μονοπάτια μάθησης” (ShortLearningPaths – SLPs) για την ενσωμάτωση εργαλείων WEB 2.0 σε pre-service και in-servicetraining.

Περισσότερα...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο πρόγραμμα "PLEASE"

To Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας συμμετέχει στο πρόγραμμα «Please Let Enjoy a Seniors’ Experience» (PLEASE) που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα COSME της ΕΕ (COS-TOUR-2015-3-04-1) για την περίοδο 2014-2020. 

Περισσότερα...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 2 ξέναγούς "PLEASE"

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

To Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας συμμετέχει στο πρόγραμμα «Please Let Enjoy a Seniors’ Experience» (PLEASE) που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα COSME της ΕΕ (COS-TOUR-2015-3-04-1) για την περίοδο 2014-2020. Στα πλαίσια του προγράμματος αναζητά δύο ξεναγούς

Περισσότερα...

Νέο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα του ΑΚΕΘ "PLEASE"

Το ΑΚΕΘ συμμετέχει στο έργο «Please Let Enjoy a Seniors’ Experience» (PLEASE) που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα COSME της ΕΕ για την περίοδο 2014-2020.

Περισσότερα...