ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας διοργανώνει Σεμινάριο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR - General Data Protection Regulation) Στο σεμινάριο αυτό παρουσιάζονται οι έννοιες, οι αρχές και οι απαιτήσεις συμμόρφωσης του νέου Γενικού Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΑΚΕΘ στο τηλ: 2431024697 

Prostasia prosopikon dedomenon

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Το σεμινάριο απευθύνεται, σε όσα Στελέχη ασχολούνται με την συλλογή, επεξεργασία, μετάδοση, χρήση και αποθήκευση Εταιρικών Δεδομένων (πελατών, παραγωγής, προσωπικού, κλπ.), στα Στελέχη της Διοίκησης (Ανώτατα, Υπεύθυνους Λογιστηρίου, Διαχείρισης Προσωπικού, Marketing, Παραγωγής, Εσωτερικού Ελέγχου, Συμμόρφωσης, Νομικής Υπηρεσίας, κλπ.), στα Στελέχη ΙΤ και σε όλα τα Στελέχη που εμπλέκονται στον σχεδιασμό, έλεγχο και αξιολόγηση της Προστασίας Δεδομένων και Ασφάλειας και της λειτουργίας των ΙΤ Συστημάτων της εταιρείας.
ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ενότητα 1: Νόμοι περί προστασίας δεδομένων

Ενότητα 2: Προσωπικά δεδομένα Ορισμοί

Ενότητα 3: Υπεύθυνοι Επεξεργασίας και βοηθοί επεξεργασίας

Ενότητα 4: Επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Ενότητα 5: Παροχή πληροφοριών

Ενότητα 6: Δικαιώματα των υποκειμένων σχετικά με τα δεδομένα τους.

Ενότητα 7: Ασφάλεια επεξεργασίας

Ενότητα 8: Λογοδοσία

Ενότητα 9: Διεθνείς μεταφορές δεδομένων

Ενότητα 10: Εποπτεία και επιβολή

Ενότητα 11: Συμμόρφωση

Ενότητα 12: Πρακτικές ασκήσεις για εξοικείωση με την εφαρμογή του Κανονισμού.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Παρέχουμε εξατομικευμένες επιπρόσθετες υπηρεσίες σε κάθε επιχείρηση σύμφωνα με τις ανάγκες της. Επικοινωνήστε με τη γραμματεία για να σας σταλεί ενημερωτικό email.
ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Στην τιμή παρακολούθησης περιλαμβάνεται βεβαίωση παρακολούθησης και εκπαιδευτικό υλικό
ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ 130€ ανά άτομο
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Τα προγράμματα πραγματοποιούνται μόνο όταν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών. Το ΑΚΕΘ διατηρεί το δικαίωμα αναβολής, αλλαγής των εισηγητών και του τόπου διεξαγωγής, καθώς και ματαίωσης των προγραμμάτων. 2. Προσφέρονται ειδικές τιμές σε επαγγελματικούς φορείς για τα μέλη τους.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το κόστος συμμετοχής καταβάλλεται πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του εκπαιδευτικού προγράμματος. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορεί να κατατεθεί το ποσό είναι:

Τράπεζα EFG EUROBANK – IBAN GR6802602330000100201241658

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – IBAN GR6001104770000047729624461

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ – IBAN GR8601726110005611045545676

(δικαιούχος ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ) Στο αποδεικτικό Θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται, το όνομα του καταθέτη ή η επωνυμία της εταιρείας στο όνομα της οποίας θα εκδοθεί το παραστατικό. Μη παραλείψετε να στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης με fax ή με e-mail (βλ. παρακάτω στοιχεία). ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΛΑΕΚ 0,24% Το κόστος του εκπαιδευτικού προγράμματος μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ με ευθύνη των συμμετεχόντων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το AΚΕΘ δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των πελατών της και παίρνει στα σοβαρά την υποχρέωσή του ως προς την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων τους σύμφωνα με το νέο Γενικό Κανονισμό ΕΕ 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 «για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών»

Τα δεδομένα σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους παρακάτω σκοπούς: Παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που ζητάτε: Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας παρέχετε, για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητάτε σε σχέση με την αίτηση την οποία υποβάλλετε.

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε λόγω της σχέσης σας με εμάς ως πελάτη και μέσω της χρήσης του ιστότοπου, των εφαρμογών για κινητά και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν έχουμε νομική βάση για να το πράξουμε. Η νομική βάση εξαρτάται από τους λόγους που έχουμε συλλέξει και χρειαζόμαστε για να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να μπορέσουμε να συνάψουμε μαζί μας τη σύμβαση την οποία αιτείστε.

Επίσης, ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω λόγους:

- Για να συμμορφωθούμε με κάποια νομική υποχρέωση.

- Επειδή μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα (π.χ. για σκοπούς μάρκετινγκ)

- Λόγω των νόμιμων συμφερόντων μας κατά τη λειτουργία μας (π.χ. για φορολογικούς σκοπούς).

Όταν η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε τη δυνατότητα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για επεξεργασία τους από εμάς και να διαγράψετε ανά πάσα στιγμή τα προσωπικά σας δεδομένα κάνοντας κλικ στο κουμπί «Διαγραφή» σε κάποιο από τα email που θα σας ζητηθεί ή να μας στείλετε απευθείας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Δηλώστε Συμμετοχή Εδώ